• Цена: 3000лв.
  • Етажност:
  • Брой спални:
  • Квадратура: 28м2
  • Бани: 1

Nomad е къща, чиято архитектура задоволява всички изисквания на съвременния човек – практичност, компактност и разбира се модерен дизайн.

Вътрешността е организирана така, че да бъде максимално функционална, а отвореното пространство над дневната дава усещане за простор и заличава границите между отделните помещения. Любителите на практичните имоти ще се влюбят в тези 30 кв.м., в които са поместени всички необходими помещения: дневна, кухненски кът, баня с тоалетна, а на втория етаж в спалнята е обособен дори и офис кът. Подстълбищното пространство е усвоено чрез скрит гардероб, хладилник и пералня, а самите стъпала  и дори стената на спалнята са превърнати в шкафове за съхранение. Всеки сантиметър от Nomad сме проектирали с мисълта да създадем комфорт за обитателите й.

Къщи от този тип са изключително подходящи за все по-тесните градски пространства, планински или морски уикенд вили, coffee house, офис помещения. Съвременните ваканционни комплекси от високо ниво са все по-ориентирани към предлагането на уединение на посетителите си и Nomad e идеална перспектива за хотелиерите, съчетавайки ненатрапчив лукс и комфорт, дори при по-продължителен престой.

Технически параметри

Размерина къщата: L 750 mm; W 410 mm; H 450 mm
Обща ЗП: 30.75 кв.м.
Дневна с кухненски бокс: 25.01 кв.м. (L 610 mm; W 410 mm)
Баня с тоалетна: 2.52 кв.м. (L 140 mm; W 180 mm)
Спалня: 9 кв.м. (L 300 mm; W 300 mm)

Конструкция и материали

Конструктивната рамка е изработена от дълбоко импрегниран висококачествен дървен материал и е запълнена с минерална вата с високи топло и шумоизолационни качества. Поставената върху нея паромембрана извежда влагата от къщата и осигурява защита на стените от влагата навън. Фасадната облицовка е решена с изолационен материал и циментофазерни плоскости с висока устойчивост на атмосферните влияния.  Прозорците и витрината са изработени от  първокласна PVC дограма със стъклопакет  4 сезона. Вътрешната страна на стените, подовите настилки и обзавеждането могат да бъдат изпълнени в унисон с изискванията на клиента.

Предимства

  • Ниски инвестиционни разходи поради възможността за монтаж без бетонов фундамент
  • Приложими за всички видове терени строителство и монтаж
  • Облекчен режим за издаване на разрешителни и строителни документи
  • Вентилируемите под и фасада осигуряват 100% спиране на вредните влияния от външната среда (влага и мухъл)
  • Ниски разходи за електроенергия – високите изолационни качества на конструктивните панели и облицовки подобряват енергийната ефективност на сградата.

Къщата е разработена съвместно със строителна фирма и с екслузивни права за изработка (със собствена технология за строителство) и правата за строителство са тяхна собственост!

BoxorHouse

Захари Светославов
e-mail: zahari@boxorhouse.com
Мобилен: 0899863800
Адрес: Гр. Стара Загора, ул. „Хрищенско шосе“ №30

За въпроси относно проекта и строителството моля, свържете се с нас!
0888632941
office@gotovproekt.com

Имате въпроси за проекта на Номад ? Свържете се с нас