• Цена: 2700лв.
  • Етажност:
  • Брой спални:
  • Квадратура: 115м2
  • Бани: 1

РЗП 115м2, 1 етаж, дневна с кухня, 2 спални, детска, баня/wc , гардеробна, веранда.

Проектът е за масивно (може да бъде разработена в зависимост от ползваната технология) или сглобяемо строителство!!!
Проектът е предвиден за сключено строителство (къща близнак), подходящо при делба на парцел с по-малка квадратура и използване на възможностите на парцела за получаване на по-голяма застроена площ (без да се надстроява във височина).

Модернистичен дизайн и изчистени пространства – за предоставяне на права за ползване на проекта или цялостен проект (с цена и специалности) – 0888632941;

Цена на проектна документация с всички специалности – 2700 лв. (без геодезия (тахиметрия и вертикална планировка) , геология (не е задължително изискване за голяма част от страната) и „ Паркоустрояване и благоустрояване” (не е задължително изискване за голяма част от страната)).

Включва следните специалности: Част „Архитектура”, Част „ Строителни конструкции”, Част „ ВиК”, Част „ Ел. Инсталации”, Част „ Енергийна ефективност”, Доклад за оценка на съответствието на инвестиционен проект с изискванията за „ енергийна ефективност , топлосъхранение и икономия на енергия в сгради”, Част „ План за безопасност и здраве”.

Със закупуване на проектната документация предоставяме и количествени сметки в табличен вид (за офериране на строителство от други строителни фирми).

Не сме строителна фирма и не извършваме строителство!!!

Имате въпроси за проекта на Къща близнак 115 ? Свържете се с нас