• Цена: 4020лв.
  • Етажност:
  • Брой спални:
  • Квадратура: 134м2
  • Бани: 2


РЗП 134м2, 1 етаж, голяма дневна с кухня, 2 спални, 2 бани/wc , гардеробно, обособена зона за перално и голяма веранда.

Къщата е с голяма лятна кухня и дневна и веранда, има предвидено гардеробно помещение, което може да се преустрои за техническо помещение (котелно) или да се ориентира към две от спалните. Банята/WC е проектирана да бъде към родителската спалня, но също може да бъде преорентирана и като самостоятелна. Архитектурата е изчистена с цел за получаване на изчистени и свободни пространства и голям прозорец за гледка и светлина. Предвидено и е разполагане на камина (в случая не е показана в проекта) в частта м/у кухнята и дневната.

Проектът е за монолитно строителство къща!!!

Модернистичен дизайн и изчистени пространства – за предоставяне на права за ползване на проекта или цялостен проект (с цена и специалности) – 0888632941

Цена на проектна документация с всички специалности – 4020 лв. (без геодезия (тахиметрия и вертикална планировка) , геология (не е задължително изискване за голяма част от страната) и „ Паркоустрояване и благоустрояване” (не е задължително изискване за голяма част от страната)).

Проектът е разработен за масивно строителство. Включва следните специалности: Част „Архитектура”, Част „ Строителни конструкции”, Част „ ВиК”, Част „ Ел. Инсталации”, Част „ Енергийна ефективност”, Доклад за оценка на съответствието на инвестиционен проект с изискванията за „ енергийна ефективност , топлосъхранение и икономия на енергия в сгради”, Част „ План за безопасност и здраве”.

Със закупуване на проектната документация предоставяме и количествени сметки в табличен вид (за офериране на строителство от други строителни фирми).

Не сме строителна фирма и не извършваме строителство!!!

Имате въпроси за проекта на Даная 134 ? Свържете се с нас