• Цена: 7600лв.
  • Етажност:
  • Брой спални:
  • Квадратура: 152м2
  • Бани: 2

РЗП 152,8м2, 1 етаж, дневна-трапезария с кухненски бокс, 2 спални, 2 бани / wc, килер,  мокро помещение, голяма веранда с лятна кухня и барбекю – за предоставяне на права за ползване на проекта или цялостен проект (с цена и специалности) – 0888632941;

Едноетажна къща с изчистена архитектура и голяма веранда за целогодишно или сезонно обитаване.

Цена на проектна документация с всички специалности – 7600лв. (без ДДС), не включва геодезия (тахиметрия и вертикална планировка) , геология и „ Паркоустрояване и благоустрояване”.

Цена на монолитно строителство до ключ – 91 800 лв. (цената не включва Фундамента). Посочената цена е ориентировъчна до ключ (с цел да ориентира клиента, но в същото време е и реална за построяването).

Може да бъде закупен и само проектът на къщата (включва и  всички количествени сметки).

Проектът е разработен за масивно строителство. Включва следните специалности: Част „Архитектура”, Част „ Строителни конструкции”, Част „ ВиК”, Част „ Ел. Инсталации”, Част „ Енергийна ефективност”, Доклад за оценка на съответствието на инвестиционен проект с изискванията за „ енергийна ефективност , топлосъхранение и икономия на енергия в сгради”, Част „ План за безопасност и здраве”.

Със закупуване на проектната документация предоставяме и количествени сметки в табличен вид (за офериране на строителство от други строителни фирми).

Не сме строителна фирма и не извършваме строителство!!!

Имате въпроси за проекта на Бояна ? Свържете се с нас