• Цена: 5100лв.
  • Етажност:
  • Брой спални:
  • Квадратура: 97м2
  • Бани: 2

РЗП 97м2, 1 етаж, дневна с кухня, 2 спални (едната може да бъде обособена за детска или кабинет), 2 бани / WC, техническо/килер (може да се използва и за котелно или склад) и веранда – за предоставяне на права за ползване на проекта или цялостен проект (с цена и специалности) – 0888632941;

Компактна къща с изчистена архитектура за целогодишно и/или сезонно обитаване. Къщата е подходяща и като къща за гости, предвидените две бани/WC са удобни за ползване от две семейства,

Цена на проектна документация с всички специалности –5100 лв.(без геодезия (тахиметрия и вертикална планировка) , геология (не е задължително изискване за голяма част от страната) и „ Паркоустрояване и благоустрояване” (не е задължително изискване за голяма част от страната)).

Проектът е разработен за масивно строителство. Включва следните специалности: Част „Архитектура”, Част „ Строителни конструкции”, Част „ ВиК”, Част „ Ел. Инсталации”, Част „ Енергийна ефективност”, Доклад за оценка на съответствието на инвестиционен проект с изискванията за „ енергийна ефективност , топлосъхранение и икономия на енергия в сгради”, Част „ План за безопасност и здраве”.

Със закупуване на проектната документация предоставяме и количествени сметки в табличен вид (за офериране на строителство от други строителни фирми).

Не сме строителна фирма и не извършваме строителство!!!

Имате въпроси за проекта на Aria97 ? Свържете се с нас