• Цена: 2900лв.
  • Етажност:
  • Брой спални:
  • Квадратура: 136м2
  • Бани: 2

РЗП 136м2, 2 етажа, дневна с кухня, 2 спални, детска (кабинет), 2 бани / wc, дрешници, веранда и тераса – за предоставяне на права за ползване на проекта или цялостен проект (с цена и специалности) – 0888632941;

Двуетажна компактна къща с изчистена архитектура за целогодишно или сезонно обитаване.

Цена на проектна документация с всички специалности – 2900 лв.(без геодезия (тахиметрия и вертикална планировка) , геология и „ Паркоустрояване и благоустрояване”).

Цена на монолитно строителство до ключ – 81 600 лв. (цената не включва Фундамента). Посочената цена е ориентировъчна до ключ (с цел да ориентира клиента, но в същото време е и реална за построяването).

Може да бъде закупен и само проектът на къщата (включва и  всички количествени сметки).

Проектът е разработен за масивно строителство. Включва следните специалности: Част „Архитектура”, Част „ Строителни конструкции”, Част „ ВиК”, Част „ Ел. Инсталации”, Част „ Енергийна ефективност”, Доклад за оценка на съответствието на инвестиционен проект с изискванията за „ енергийна ефективност , топлосъхранение и икономия на енергия в сгради”, Част „ План за безопасност и здраве”.

Със закупуване на проектната документация предоставяме и количествени сметки в табличен вид (за офериране на строителство от други строителни фирми).

Не сме строителна фирма и не извършваме строителство!!!

Имате въпроси за проекта на Алгол 136 ? Свържете се с нас