За нас

Ние сме екип от инженери с различни специалности, работещи на свободна практика и използваме натрупаният опит за предлагане на професионални услуги с по-ниски цени, предвид състоянието на пазара.
Имаме реализирани над 100 проекта и реализации за различен вид сгради и съоръжения.
Не сме строителна фирма и не извършваме строителство, но можем да Ви свържем със строителни фирми в зависимост от местоположението на парцела.

Основната идея за продажба на Готови Проекти е ниската себестойност на проекта (поради това, че формираната цена се намалява от броят продажби на проектната документация).

Част от екипът инженери са в различни градове, което прави структурата доста гъвкава за предлаганите услуги (Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Сливен, София …).

Отчитайки и спецификата на работа, ние предоставяме и директен контакт с клиента/ община / кметство.

Инженерният проект съдържа всички необходими специалности, както и се съобразява с особеностите и изискванията на клиента и терена.

В основата на Готов Проект е Проджектс 3Д ЕООД – фирма, утвърдена както на българския, така и на международния пазар с основна дейност  Проектиране/ 3Д Архитектурна Визуализация/ Дизайн/ Интериор / Екстериор / Архитектурно и Инженерно проектиране.

Контакти:

Варна / Стара Загора
Проджектс 3Д ЕООД
тел.: 0888632941;
office@gotovproekt.com

Въпроси и коментари са добре дошли.